Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε σώμα παραλίας γρήγορα αυτό το καλοκαίρι

Ορατά αποτελέσματα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Ναι, μέχρι στιγμής ήταν ένα δύσκολο έτος, με πολλή δουλειά, τρέξιμο και υποχρεώσεις … και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος! Δεν είναι, επομένως, περίεργο αν δεν αισθανόμασταν ενθουσιασμένοι να πάμε γυμναστήριο ή να κάνουμε την πιο υγιεινή διατροφή!

Τώρα, όμως, που ζεσταινόμαστε και πάλι, και τα κοντά μπλουζάκια έχουν μπει στην καθημερινότητά μας, αρχίζουμε να ευχόμαστε να είχαμε μόνο κάνει τα πράγματα λίγο καλύτερα. Αλλά ο χρόνος τελειώνει για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα παραλίας που πάντα ονειρευόμασταν!

Tο γυμναστήριο και η διατροφή σίγουρα βοηθούν, αλλά η πρόοδος που αποφέρουν είναι λίγο αργή… Υπάρχει, όμως, επιπλέον βοήθεια και λέγεται SLIM – TIGHT.

Σχεδιασμένο ειδικά από τον Δρ. Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας του στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων, όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δέρματος σε ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το SLIM-TIGHT έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πώς προσεγγίζουμε το τοπικό πάχος και τη σωματική χαλάρωση. Αντί να σας προσφέρει ένα απλό πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το SLIM-TIGHT συνδυάζει έξυπνα 4 διαφορετικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, που στοχεύει να σας δώσει το τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες! 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το Slim-Tight αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δέρματος.

• Πρώτη συνεδρία : 3D Κρυολιπόλυση 360 για μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους.

• Δεύτερη & τρίτη συνεδρία: Συνδυασμός Υπερήχων και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime για διάχυτη λιπόλυση με μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού και σύσφιξη του δέρματος.

• Τέταρτη συνεδρία: Λιπομασάζ LPG για διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία   μείωση του πρηξίματος των ιστών.

Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;

Ενώ το πρόγραμμα Slim-Tight βασίζεται σε 4 ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους, στη σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας και στο LPG λιπομασάζ, το πρόγραμμα διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από τις τέσσερις αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Έχει ως αποτέλεσμα την τοπική καταστροφή του λίπους και τη σύσφιξη του δέρματος που εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οιδήματος των ιστών.

Το πρόγραμμα Slim-Tight μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Σε ποια χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται οι θεραπείες και πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες. Η πρώτη και η δεύτερη συνεδρία διεξάγονται στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η τρίτη και η τέταρτη συνεδρία διεξάγονται στη δεύτερη εβδομάδα.

Πότε μπορώ να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα Slim-Tight συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του προγράμματος. Φυσικά, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται στον 1 μήνα μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Κάθε κύκλος θεραπείας του προγράμματος στοχεύει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί μηροί, η κεντρική και η πλευρική κοιλιά, και οι βραχίονες. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν επιλεκτικά διαφορετικές περιοχές του σώματος, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Είναι τα αποτελέσματα των θεραπειών μόνιμα;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική και μόνιμη καταστροφή του τοπικού πάχους και η μακρόχρονη σύσφιξη του δέρματος.

Υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τις θεραπείες;

Όλες οι θεραπείες του προγράμματος γίνονται ουσιαστικά χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη θερμοκρασία του δέρματος (κρύο για κρυολόπολυση και θερμότητα για υπερήχους, ραδιοσυχνότητα και λιπομασάζ). Μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει κάποιο μούδιασμα του δέρματος, το οποίο όμως είναι μόνο προσωρινό και διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το πρόγραμμα SLIM -TIGHT μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε γρήγορα τους καλοκαιρινούς σας στόχους.

Αναλυτικά και στο παρακάτω video:

 

INFO

ΚΟΛΩΝΑΚΙ | ΒΟΥΛΑ
+302108958612
ΚΥΠΡΟΣ
+35796444870

Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ
Δρ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Ο Δρ. Χατζηπαναγής Έκτορας, MD, PD, PhD είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου