Η Juliette Armand γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της – Οι αξίες και η φιλοσοφία του skincare brand

Μια ελληνική εταιρεία, με δραστικά προϊόντα, που ταξιδεύει σε περισσότερες από 40 χώρες

Η Juliette Armand, μια εταιρεία με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων καλλυντικών βασισμένων στην επιστημονική έρευνα, γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 24 Απριλίου 2023 στο Anassa City Events.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση  και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και τη φιλοσοφία της.

Οικοδεσπότες της ημέρας οι: Ιουλία Αρμάγου (χημικός και πρόεδρος της Juliette Armand), Βασίλης Παπαευστρατίου (Head of Marketing), Στρατής Παπαευστρατίου (Quality Assurance Manager). Η Juliette Armand διανέμεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποκλειστικά από την εταιρεία Juliette Armand. Έχει αποσπάσει δυναμική θέση στα εργαστήρια αισθητικής της χώρας μας, αλλά και διεθνώς, με εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών της προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες.

«Αν υπογράφω τα καλλυντικά δεν είναι από ανάγκη προβολής. Πίσω από αυτήν την υπογραφή υπάρχει ένα μήνυμα. Ένας προσωπικός διάλογος. Όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο ερευνώντας και σχεδιάζοντας μία νέα συνταγή, απέναντι μου βλέπω τις ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Σαν να πρόκειται να δημιουργήσω μία προσωπική σειρά καλλυντικών».

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τους χημικούς Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλη Παπαευστρατίου με σκοπό την έρευνα νέων συνταγών στον τομέα της ομορφιάς, καταθέτοντας στα εργαστήρια τις προσωπικές τους αξίες. Η δραστηριότητά της εταιρείας εστιάστηκε στην αναζήτηση συνθέσεων μέγιστης αποτελεσματικότητας, με στόχο την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος.

Ανακάλυψε την σειρά Elements εδώ

Ανακάλυψε την σειρά Skin Boosters εδώ

Ανακάλυψε την σειρά Sunfilm εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed