Ο John Boyega μπήκε στην οικογένεια της Jo Malone

Η συνεργασία είναι γεγονός!

Με μεγάλο ενθουσιασμό ο οίκος Jo Malone, ανακοινώνει τον πρώτο Jo Malone London Gent: τον κινηματογραφικό αστέρα John Boyega, με καταγωγή από το Λονδίνο.

Σε κλασικό Jo Malone London στυλ, η συνεργασία μας με τον Boyega, ένα νέο, έξυπνο και προνοητικό ηθοποιό, θα εξερευνήσει το απροσδόκητο και θα ανατρέψει την παραδοσιακή άποψη για το άρωμα, την πολυτέλεια και τον κλασικό, βρετανικό gentleman.

«Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο, ο John είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευφυής, ουσιώδης και διανοητικός. Ενστερνίζεται τις βασικές μας αξίες, αυτές της γενναιοδωρίας και της δημιουργικότητας και δεν φοβάται να εκφράσει την άποψη του. Η ζωντάνια και η πηγαία καλοσύνη του ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της Jo Malone London και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον καλωσορίζω στην οικογένειά μας» – Jean-Guillaume Trottier, Global President, Jo Malone London.

Εμφανώς επηρεασμένος από τη ζωή του στο Peckham (Πέκαμ), ο Boyega αποπνέει μια δυναμικότητα, την αίσθηση της αυθεντικής λονδρέζικης κληρονομιάς με μία ματιά πρωτοπορίας. «Λατρεύω τη δημιουργικότητα και το ξεχωριστό αφηγηματικό στοιχείο της Jo Malone London. Είναι κάτι που με χαρακτηρίζει, ο τρόπος που δουλεύω και εγώ καλύτερα. Με τη συζήτηση, τη συνεργασία και την ειλικρίνεια» λέει ο ίδιος.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.