Η Jaclyn Hill κυκλοφορεί τη δική της σειρά μακιγιάζ

Από το YouTube, στα ράφια των καταστημάτων

Μια από τις πιο διάσημες Αμερικανίδες youtubers επιτέλους λανσάρει την δική της σειρά καλλυντικών! Η σειρά αποτελείται από 24 διαφορετικές αποχρώσεις nude κραγιόν, τόσο για να μπορείς να τις κάνεις mix αλλά και για να βρεις αυτή που ταιριάζει απόλυτα στον δικό σου τόνο επιδερμίδας.

Η Jaclyn Hill είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν και έγιναν γνωστές στον χώρο του youtube, μιας και ήδη εργαζόταν ως make up artist σε κεντρικά καταστήματα MAC της Αμερικής. Λίγα χρόνια αργότερα το κανάλι της στο youtube έχει εκατομμύρια views και αναγνωρίζεται πλέον ως μια beauty guru! Η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάφορα beauty brands, αυτή όμως είναι η πρώτη αποκλειστικά δική της σειρά.

Με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο αλλά και την αγάπη της για το μακιγιάζ μας παρουσιάζει στο βίντεο για πρώτη φορά ολόκληρη την συλλογή.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.