Φρύδια στο σπίτι: Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το σωστό σχήμα

Πώς θα τα περιποιηθείς χωρίς να τα καταστρέψεις

Η beauty τάση που σημάδεψε τη δεκαετία είναι ξεκάθαρα τα φρύδια, κάτι το οποίο τελικά σήμερα έχει απομυθοποιηθεί εντελώς ως προς το τι είναι ωραίο και τι όχι, ενώ υπάρχουν χιλιάδες τρόπου για να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια.

Ποιος τρόπος, όμως, είναι ο πιο σωστός και αποτελεσματικός; Αυτή είναι η ερώτηση παγίδα που πέφτουμε όλες οι γυναίκες μιας και δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος αλλά… ανάγκες! Τι εννοούμε με αυτό; Ανάλογα με την κατάσταση των φρυδιών μας χρειαζόμαστε και την ανάλογη περιποίηση, δηλαδή αν έχεις πυκνά φρύδια και σκληρές τρίχες τότε το κερί ή η κλωστή μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Ωστόσο αν έχεις πιο λεπτά φρύδια με κοντές και σπασμένες τρίχες τότε καλύτερα να εμπιστευτείς το κλασικό τσιμπιδάκι.

Αν, λοιπόν, #ΜένειςΣπίτι και η κατάσταση έχει ξεφύγει, μπορείς να περιποιηθείς τα φρύδια μόνη σου, εύκολα και αποτελεσματικά, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στην αισθητικό σου. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και ένα μολύβι σαν οδηγό που θα ορίσει ουσιαστικά το που πρέπει να είναι το τόξο των φρυδιών σου, αλλά και που πρέπει να ξεκινάνε ώστε να έχουν το τέλειο σχήμα.

Με το παραπάνω διάγραμμα μπορείς να καταλάβεις εύκολα το πώς ακριβώς θα σχηματίσεις πριν ξεκινήσεις το καθάρισμα των φρυδιών σου. Με ένα μολύβι βάλε ένα σημάδι στην αρχή, το τόξο και το τέλος. Έτσι, δημιουργείς ουσιαστικά ένα πλαίσιο ώστε να γνωρίζεις ποιες είναι οι περιττές τρίχες που πρέπει να βγάλεις, διατηρώντας το ήδη υπάρχον σχήμα τους. Διάβασε παρακάτω για να βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να βγάλεις τα φρύδια σου στο σπίτι like a pro.

Ένα μαλακό μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι θα σε βοηθήσει να χτενίσεις αλλά και να οριοθετήσεις σωστά τα φρύδια σου.

Αγόρασε το εδώ

Διάλεξε ένα τσιμπιδάκι με μικρή μύτη ώστε να μπορείς να τραβήξεις και τις πιο μικρές και επίμονες τρίχες.

Αγόρασε το εδώ

Τέλος, αν θέλεις να δώσεις ένταση στα φρύδια σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν όπως αυτό της Maybelline για ημιμόνιμο βάψιμο φρυδιών και πιο έντονο αποτέλεσμα.

Αγόρασε το εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed