Έτσι θα αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά

Έχουμε τις λύσεις στο πρόβλημά σου

Έχεις αδύναμη τρίχα αλλά θα ήθελες να έχεις πιο πυκνά μαλλιά; Το σαμπουάν δεν αρκεί για να σου δώσει έντονο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τους πιο καταλυτικούς παράγοντες για να δυναμώσουν τα μαλλιά σου και να έχεις ένα πυκνό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Το μασάζ είναι το κλειδί! Δώσε περισσότερη σημασία στο τριχωτό της κεφαλής σου και όταν λούζεσαι κάνε μασάζ. Έτσι θα δυναμώσεις την τρίχα σου από τη ρίζα και θα αποτρέψεις το σπάσιμο.

Επισκέψου το κομμωτήριο πιο συχνά! Όσο κι αν δε θέλεις, πρέπει να κουρεύεσαι πιο συχνά. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μακρύνουν τα μαλλιά σου δείχνοντας υγιή αλλά πιο πυκνά.

Βιταμίνες! Οι βιταμίνες σαν συμπληρώματα διατροφής θα σου χαρίζουν υγεία σε μαλλιά, πρόσωπο και νύχια. Ευεργετικές βιταμίνες που θα βοηθήσουν από μέσα προς τα έξω τα μαλλιά σου να είναι δυνατά και πυκνά. Βρες τις βιταμίνες εδώ

Κολλαγόνο! Το πόσιμο κολλαγόνο είναι επίσης κάτι που θα βοηθήσει στην ολική αναδόμηση των μαλλιών σου. Δοκίμασε το για λίγο καιρό και θα δεις σίγουρα την διαφορά. Βρες το κολλαγόνο εδώ

Λάδι μαλλιών! Βρες το κατάλληλο λάδι για τις ανάγκες των μαλλιών σου και γίνετε πιστοί φίλοι. Μετά το λούσιμο, μετά το χτένισμα ή ακόμα και σαν θεραπεία πριν το λούσιμο, θα δεις τεράστια αλλαγή στα μαλλιά σου, χωρίς να φριζάρουν ή να σπάνε. Βρες το λάδι εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed