Η Estee Lauder και το νέο serum ματιών

Eνισχυμένο με το ισχυρό εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού και το κατοχυρωμένο patent στην Τεχνολογία Διατήρησης Νεότητας

Σίγουρα γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα του προσώπου και την περιοχή των ματιών σου -έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Δεν έχει να κάνει τόσο με την όψη και την ορατή μείωση των ρυτίδων που όλες λίγο πολύ αποζητάμε, έχει να κάνει και με την υγιή ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.

Η εμπειρία μίας ολικής μεταμόρφωσης στην περιοχή των ματιών ξεκινάει με το νέο Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum όπου είναι ενισχυμένο με το ισχυρό εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού και το κατοχυρωμένο patent στην Τεχνολογία Διατήρησης Νεότητας.

Το επαναστατικό προϊόν αποκαλύπτει μία πιο ανορθωμένη και σφριγηλή όψη με εμφανώς λιγότερα πρηξίματα και γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποίησε την συνδυαστικά με τον ελαφρύ ορό και το ειδικά σχεδιασμένο κεραμικό εργαλείο εφαρμογής που μπορείς να τοποθετήσεις στο ψυγείο και να δώσεις τέλος στις ρυτίδες, τα πρηξίματα ακόμα και τις ευρυαγγείες.

Ανακάλυψε όλη την Re- Nutriv σειρά εδώ

Re – Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum, galeriedebeaute.gr, 128,40€

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed