Επισκεφτήκαμε το Aether Spa στη Γλυφάδα

Δοκιμάσαμε το θεραπευτικό μασάζ προσώπου που καταπολεμά την ακμή

Μπήκα ξυπόλητη και έτοιμη να ζήσω μια χαλαρωτική εμπειρία στον μαγικό χώρο του Aether Spa στην Γλυφάδα.  Η Αντωνία, ιδιοκτήτρια του spa και ειδικός, με μύησε στη φιλοσοφία της, στο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς το σώμα σου, να το ακούς και να το φροντίζεις με ένα καλό μασάζ. Η ίδια πιστεύει πως το μασάζ θα πρέπει να έχει θεραπευτικές ιδιότητες και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς της στόχους δημιουργώντας το Aether Spa.

Τόσο οι τεχνικές που χρησιμοποιεί στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, έχουν σκοπό την θεραπεία του σώματος από πόνους, ακόμα και των έντονων πονοκεφάλων με ειδικό θεραπευτικό μασάζ προσώπου. Ωστόσο, η Αντωνία είναι επαγγελματίας και πρωτοπόρος στο κομμάτι της ομορφιάς με μια τεχνική massage προσώπου που μας βάζει κυριολεκτικά στην χρονομηχανή του Γάλλου δερματολόγου Leonardo Zacchia, ο οποίος και την ανακάλυψε.

Η συγκεκριμένη τεχνική βασίζεται σε μαλάξεις με τα χέρια, μικρές δονήσεις και ζύμωση του δέρματος για την ρύθμιση της λιπαρότητας αλλά και την ελαχιστοποίηση των μαύρων πόρων. Με συγκεκριμένα προϊόντα κατά της ακμής που κατασκευάζει η ίδια, και την τεχνική Zacchia, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Αυτήν ακριβώς την τεχνική δοκίμασα και εγώ σε ένα υπέροχο δωμάτιο, με χαλαρωτική μουσική και κεριά, από τα μαγικά χέρια της Ξένιας, ειδικός στη συγκεκριμένη τεχνική.

Επισκεφθείτε το Aether Spa και κλείστε το ραντεβού σας ώστε να θεραπεύσετε κάθε είδους πρόβλημα με την βοήθεια των εδικών, σε έναν χώρο που θα σας ηρεμήσει και θα προσφέρει χαλάρωση στο σώμα αλλά και στο πνεύμα!

Namaste!

INFO

Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8940732

Instagram

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.