Επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι

Υπάρχει λύση και είναι παγκόσμιο trend

Το άγχος της καθημερινότητας, οι περιβαλλοντικοί ρύποι και τα βακτήρια που συνεπάγεται μία πανδημία, φθείρουν την επιδερμίδα. Σε αυτά, προστίθεται η ακμή που μπορεί να δημιουργήσει η καθημερινή χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου – πρόβλημα που πλέον έχει καθιερωθεί με τον όρο «maskne» στο χώρο της ομορφιάς. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός σύμμαχος για πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα.

Βρες το LUNA 3 εδώ

Με τη μοναδική ικανότητα να αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο, το LUNA 3 με τα απαλά, ultra-hygienic bristles από σιλικόνη, γνωστή για την αντοχή της στα βακτήρια, προσφέρει επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι και βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της.

Βασικός παράγοντας για να επιτύχει κανείς εκτυφλωτική λάμψη και επιδερμίδα που «τρίζει» από καθαριότητα, είναι το double cleansing που συμπληρώνει το απόλυτο ritual του ντεμακιγιάζ και προηγείται της skincare ρουτίνας.

Με το MicroFoam Cleanser να απομακρύνει τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί στην επιδερμίδα κατά της διάρκεια της ημέρας και τις 8.000/λεπτό παλμικές δονήσεις που παράγει η συσκευή LUNA 3, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε παρά να αγγίζει την τελειότητα με την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Βρες το Micro Foam Cleanser εδώ

Pro tip: Ολοκληρώνοντας την LUNA 3 περιποίηση, χρησιμοποίησε το Serum Serum Serum, που διεισδύει βαθιά μέσα στην επιδερμίδα ενυδατώνοντας την εις βάθος, χάρη στη microcapsule τεχνολογία του!

Βρες το Serum εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed