Ένα ελληνικό skincare brand που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη

Η σειρά Dr. Age δίνει αποτελέσματα επεμβατικής χειρουργικής -με πρωτόκολλα μη επεμβατικής

H ιστορία πίσω από το brand Dr. Age ξεκινάει από τον πλαστικό χειρουργό Νίκο Μεταξωτό και τον πολυπράγμων expert Δημήτρη Κατσαχνιά οι οποίοι θέλησαν να δημιουργήσουν μια skincare σειρά που θα ακολουθεί τα πρωτόκολλα μη επεμβατικής χειρουργικής και θα έχει εμφανή αποτελέσματα -όπως αυτά της επεμβατικής.

“Concepts are important but experience is everything” Dr. Age

Σε τι διαφέρει, όμως, από κάθε άλλο νέο skincare brand που γνωρίζουμε; Εκτός του ότι αποτελεί το latest και hottest thing αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τους γιατρούς οι ανάγκες του προσώπου μας διαφέρουν όπως και οι περιοχές του προσώπου που θα πρέπει να εστιάσουμε με συγκεκριμένα προϊόντα της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, οι ανάγκες τις περιοχής γύρω από τα μάτια δεν είναι ίδιες με την επιδερμίδα μας κοντά στο Τ ή τα μάγουλα. Έτσι, τα προϊόντα Dr. Age γεννήθηκαν για να επαναφέρουν την επιδερμίδα μας σε βάθος και να χαρίσουν λάμψη και υγεία με καινοτόμα προϊόντα ενώ παράλληλα προσφέρουν εφέ πλαστικής χειρουργικής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το brand δημιουργήθηκε από την αγάπη αλλά και την πολυετή εμπειρία των γιατρών που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες για μια τέλεια, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα προσώπου.

Ο Δημήτρης Κατσαχνιάς είναι ιδιοκτήτης της AIR Paris, εταιρείας γνωστής για την δημιουργία και ανάπτυξη διεθνών brands με γραφεία στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη, ενώ ο Νίκος Μεταξωτός είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πλαστικός χειρουργός  και δημιουργός των πρωτοποριακών κλινικών ομορφιάς SYMMETRIA, με παρουσία στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Πέρα από τους δύο βασικούς δημιουργούς, υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες, καταξιωμένοι επαγγελματίες της υγείας και της ομορφιάς από όλο τον κόσμο, που συμβάλλουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην ανάπτυξη αυτού του νέου brand.

Ανακάλυψε τα προϊόντα Dr. Age που απευθύνονται στη δική σου επιδερμίδα, ανάλογα με τις ανάγκες της, και βρες ποια είναι η «προβληματική» περιοχή του προσώπου σου ώστε να εστιάσεις σε αυτήν. Θα βρεις όλα τα προϊόντα Dr. Age εδώ

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed