Η εκστρατεία MAC Viva Glam γιορτάζει την ημέρα της Μητέρας

Δωρεά ύψους 1.500.000 δολαρίων στην UNICEF και στην παροχή εξειδικευμένων προγραμμάτων για την υποστήριξη της LGBTIQ+ κοινότητας

Η εκστρατεία MAC Viva Glam ενισχύει την 19χρονη συνεργασία της με τη UNICEF, κάνοντας μια νέα δωρεά $1.500.000 δολαρίων, με την οποία θα βελτιωθεί κατά πολύ η πρόσβαση σε δράσεις και υπηρεσίες κατά του ιού HIV για μητέρες, παιδιά καθώς και μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας, παγκοσμίως.

Προς τιμήν της Hμέρας της Mητέρας, η MAC Cosmetics ανακοινώνει με υπερηφάνεια πως μέσω της φιλανθρωπικής εκστρατείας, MAC Viva Glam θα δωρίσει $1.500.000 δολάρια, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να υποστηρίζει την αποστολή της UNICEF, ώστε να διασφαλίσει πως όλες οι μητέρες και τα παιδιά, αλλά και τα μέλη της LGBTIQ+ κοινότητας παγκοσμίως, θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που έχουν σκοπό την πρόληψη, τη θεραπεία, την φροντίδα και την υποστήριξη ενάντια του ιού HIV.

Από το 2003, η MAC έχει δωρίσει περισσότερα από $15.000.000 υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της UNICEF ενάντια του HIV/AIDS, μέσω της εκστρατείας MAC Viva Glam. Με κάθε πώληση οποιουδήποτε κραγιόν VIVA GLAM, το ποσό δωρίζεται σε οργανισμούς όπως η UNICEF. Με αυτό τον τρόπο, υποστηρίζονται θέματα υγείας και δικαιωμάτων, για ανθρώπους κάθε ηλικίας, όλων των φυλών και όλων των φύλων (All Ages, All Races, All Genders). Η τελευταία αυτή οικονομική ενίσχυση που προσέφερε το πρόγραμμα, θα επεκτείνει και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για τη θεραπεία του HIV κυρίως σε ευπαθείς κοινότητες σε Βραζιλία, Κίνα, Αιθιοπία, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

«Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα όπου μητέρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν, πρέπει να αναγνωρίσουμε την επιτακτική ανάγκη καταπολέμησης της ανισότητας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όσον αφορά τα θέματα υγείας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του στίγματος που βαραίνει τους ανθρώπους οι οποίοι νοσούν από τη συγκεκριμένη ασθένεια, καθώς ακόμη αντιμετωπίζουν λανθασμένες αλλά ισχυρές προκαταλήψεις»

Όπως αναφέρει η Aïda Moudachirou-Rebois, Chief Marketing Officer, M· A·C COSMETICS, «Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την UNICEF, έχοντας ως κοινό στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας καθώς και στο να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στο όραμά μας για μία γενιά η οποία θα καταπολεμήσει τον ιό του AIDS. Είμαστε ευγνώμονες για την κοινότητα της MAC που συνεχίζει να υποστηρίζει τις προσπάθειες μας αγοράζοντας τα προϊόντα Viva Glam, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το σημαντικό έργο.»

Η δωρεά από την εκστρατεία MAC Viva Glam θα υποστηρίξει το όραμα της UNICEF που είναι να καλυφθεί το κενό για τη θεραπεία του HIV για μητέρες και παιδιά που ανήκουν στις περιθωριοποιημένες κοινότητες, καθώς και στην παροχή εξειδικευμένων προγραμμάτων για την υποστήριξη της LGBTIQ+ κοινότητας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed