Τι είναι αυτό που κάνει τους stars να έχουν τόσο λαμπερό πρόσωπο

Ο Βελονιστής του Harrods Wellness Clinic με έδρα το Λονδίνο Dr. John Tsagaris έχει τις απαντήσεις

Ο Βελονιστής του Harrods Wellness Clinic με έδρα το Λονδίνο Dr. John Tsagaris, πρωτοπόρος του κοσμητικού βελονισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, μας εξηγεί την πρωτοποριακή θεραπεία αισθητικού βελονισμού που προσφέρει και την συνδυαστική θεραπεία του Needle Shaping μαζί με την μοναδική κρέμα HYPPP Cream®.

Ανόρθωση προσώπου με φυσική τεχνική αυτόλογων νημάτων συνδυαστικά με την εξατομικευμένη HYPPP Cream® 

Τελευταία όλο και περισσότερος κόσμος του θεάματος όπως η Madonna, η Claudia Schiffer, η Elle Macpherson, η Gwyneth Paltrow αλλά και πολλοί άλλοι είναι αυτοί που επιλέγουν φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης του «χρόνου» και της «βαρύτητας» καθώς στρέφονται προς τον βελονισμό.

Ο Dr. John Tsagaris μαζί με την πρωτοποριακή μέθοδο του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή έχει ανυψώσει τον αισθητικό βελονισμό σε μια αισθητική καινοτομία που προσανατολίζεται προς την ιδεολογία «Η Ανατολή συναντά την Δύση», συνδυάζοντας την αρχαία μέθοδο με τη σύγχρονη αισθητική.

“Η Ανατολή συναντά τη Δύση σε ένα πρωτοποριακό ταξίδι στη σύγχρονη αισθητική”

Τι είναι αισθητικός βελονισμός ;

Ο Dr. Tsagaris είναι πρωτοπόρος στις αισθητικές εφαρμογές του βελονισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο βελονισμός έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικό εργαλείο εδώ και χιλιάδες χρόνια, με εμπνευσμένες εφαρμογές και παραλλαγές που απεικονίζουν το τεράστιο δυναμικό του στην κλινική πράξη.

Ο αισθητικός βελονισμός (μια ανώδυνη εισαγωγή πολύ εξειδικευμένων μικροσκοπικών βελόνων στο πρόσωπο, τα αυτιά και το σώμα) επικεντρώνεται στη βιο-διέγερση του δέρματος, ενεργοποιώντας τους ζωτικής σημασίας μηχανισμούς επιδιόρθωσης και ενεργοποίησης. Η μέθοδος, αναδιαμορφώνει τη δομή του δέρματος και διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης του μέσα από το ίδιο το δέρμα (άνω και μεσαίο τμήμα του δέρματος), με αποτέλεσμα μια αισθητά αναζωογονημένη, υγιή και νεανική εμφάνιση.

Η διαδικασία περιλαμβάνει, επίσης, μια συμπληρωματική θεραπεία με LED φωτοθεραπεία που ενεργοποιεί το δέρμα. Η θεραπεία με φως LED είναι μια χαλαρωτική, μη επεμβατική θεραπεία περιποίησης του δέρματος που έχει πολλαπλά οφέλη – ιδιαίτερα στην διέγερση του κολλαγόνου και των δερματικών προβλημάτων. Το LED light λειτουργεί με μια σειρά από διόδους εκπομπής φωτός που στέλνουν χαμηλή ενέργεια φωτός στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το κόκκινο LED light διεγείρει την κυτταρική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο, ακριβώς των απαραίτητων στοιχείων για ένα σφριγηλό νεανικό δέρμα. Αυτό βοηθά στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, τη θεραπεία των βλαβών από τον ήλιο και των ραγάδων όπως και τη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού του δέρματος. Προτείνεται μια προσαρμοσμένη συχνότητα φωτός σύμφωνα με τις επιμέρους απαιτήσεις του δέρματος.

Τι είναι το Needle Shaping?

Το Needle Shaping περιγράφει την τεχνική εισαγωγής βελονών βελονισμού στο δέρμα και στη συνέχεια την εφαρμογή μικτού ρεύματος στις βελόνες που μετατοπίζουν το υγρό στοιχείο του προσώπου μακριά από την άκρη των βελονών με αποτέλεσμα την αφυδάτωση του ιστού.  Αυτό έπειτα επιτρέπει σε κάθε βελόνα να συλλέγει ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου και να σχηματίζει φυσικά «νήματα» που ανασηκώνουν, ανασχηματίζουν και δίνουν όγκο στο δέρμα.

Το NeedleShaping ανόρθωση προσώπου με φυσική τεχνική αυτόλογων νημάτων είναι μια μη επεμβατική τεχνική που διεγείρει νέους ιστούς στο δέρμα, αυξάνει τον όγκο, συσφίγγει το δέρμα, ενισχύει τις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης και παρέχει ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης χωρίς την προσθήκη εξωγενών άλλων υλικών.

Ουσιαστικά σημαίνει παραγωγή κολλαγόνου και γέμισμα ρυτίδων ή σύσφιξη του δέρματος χωρίς υλικό, δηλαδή χωρίς υαλουρονικό ή νήματα. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε «αυτόλογα νήματα», δηλαδή νήματα με το δικό μας κολλαγόνο.

Η πιο κοινή περιοχή για την συγκεκριμένη θεραπεία είναι το πρόσωπο (χείλη, το πόδι της χήνας, περίγραμμα, σαγόνι, ρινοπαρειακές ρυτίδες, γραμμές συνοφρύωσης, μέτωπο, φρύδια) και λαιμό. Επίσης, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και στη σύσφιξη σώματος σε περιοχές δύσκολες όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί.

Για περισσότερες πληροφορίες :

https://www.johntsagarislondon.co.uk/

Ποια η διαφορά του από τις άλλες τεχνικές βελονισμού;

Η συγκεκριμένη τεχνική διαφοροποιείται αρκετά από τις υπόλοιπες σύγχρονες αισθητικές θεραπείες καθώς γίνεται με την χρήση ειδικών βελονών βελονισμού και ενός ήπιου ηλεκτρικού μεικτού ρεύματος και σκοπός της είναι η αναδιάρθρωση των ινών κολλαγόνου και η διέγερση της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.

Πως πραγματοποιείται η εφαρμογή;

Το NeedleShaping πραγματοποιείται τοποθετώντας μικρές βελόνες βελονισμού στο πρόσωπο και διοχετεύοντας τους ρεύμα προγραμματισμένων παραμέτρων – εύρους, ρυθμού, επαναληπτικού παλμού το οποίο είναι ανεκτό από τον ασθενή.

Με αυτό τον τρόπο, μετατοπίζεται το υγρό στοιχείο του προσώπου μακριά από την άκρη των βελονών με αποτέλεσμα την αφυδάτωση του ιστού. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτρέπει στην κάθε βελόνα να τυλίξει τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου ώστε στα σημεία αυτά να σχηματιστεί περισσότερο όγκος ιστού, και να δημιουργήσει φυσικά «νήματα» που ανορθώνουν, ανακατασκευάζουν και γεμίζουν το δέρμα.

Τι είναι αυτό που καθιστά μοναδικό και αποτελεσματικό τον συνδυασμό των δύο θεραπειών;

Η θεραπεία του βελονισμού ολοκληρώνεται χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυαστικό πρωτόκολλο, το Needle Shaping μαζί με την πρωτοποριακή μέθοδο του Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή, την αναγεννητική κρέμα HYPPP Cream®, η οποία δημιουργείται από το αίμα του ίδιου του ασθενή βάση της επαναστατικής τεχνικής ‘Εξωσωματική Προσομοίωση Τραύματος’. Η HYPPP Cream® ξεκινάει την εφαρμογή της μετά τον βελονισμό και είναι μία θεραπεία που συνεχίζεται από κάθε ασθενή ξεχωριστά στο σπίτι του.

Η βραβευμένη αυτή καινοτομία του πλαστικού χειρουργού Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή καθιστά την θεραπεία τόσο μοναδική στην παροχή της, όσο και στο αποτέλεσμά της.

Πως λειτουργεί ο συνδυασμός Needle Shaping + HYPPP Cream®;

Η απόλυτη επιτυχία των συνδυαστικών θεραπειών, Needle Shaping και της HYPPP Cream® έγκειται στην ακόλουθη φυσική βιολογική διαδικασία:

Έπειτα από τον εφαρμογή του βελονισμού έχουν δοθεί τα αρχικά σήματα ενεργοποίησης του κολλαγόνου και η διαδικασία ανάπλασης, εν συνεχεία η εφαρμογή της HYPPP Cream® εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή έρχεται να ολοκληρώσει τις παραπάνω βιολογικές διαδικασίες καθώς συμπληρώνει με μοριακά σήματα από αναγεννητικούς παράγοντες, και κατά αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει σημαντικά στη χρόνια διατήρηση του αποτελέσματος, καθώς η κρέμα είναι σε θέση να παρατείνει εντυπωσιακά το αποτέλεσμα του βελονισμού.

Τι είναι η θεραπεία HYPPP;

Η θεραπεία βασίζεται στη χρήση αναγεννητικών παραγόντων χωρίς κύτταρα, γνωστά και ως Hypoxia Preconditioned Products (HYPPP), που λαμβάνονται από το αίμα μας. Για την προετοιμασία της θεραπείας, λαμβάνεται λίγο αίμα από τη φλέβα του ασθενούς. Το αίμα κατόπιν επεξεργάζεται για 3-4 ημέρες έξω από το σώμα, με αποτέλεσμα την διέγερση της παραγωγής πρωτεϊνούχων παραγόντων από τα κύτταρα του αίματος. Δεδομένου ότι το αίμα είναι επεξεργασμένο, το τελικό προϊόν περιέχει σημαντικά υψηλότερες ποσότητες αναγεννητικών παραγόντων από εκείνες που βρίσκονται κανονικά στο αίμα. Αυτό το μείγμα παραγόντων διαφέρει μεταξύ των ατόμων και είναι μοναδικό για τον κάθε ασθενή, καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα εξατομικευμένη και βιοενεργώς δραστική.

Περισσότερες πληροφορίες :

www.myhyppp.com

Πως λειτουργεί η HYPPP Cream® ;

Η HYPPP Cream® βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος,  τον τόνο, την υφή και την ελαστικότητά του. Επίσης, αυξάνει την σύσφιξηκαι την ενυδάτωση του δέρματός. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων κυττάρων (π.χ. ινοβλαστών, ενδοθηλιακών κυττάρων, βλαστικών κυττάρων) στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος (χόριο).

Με το συνδυασμό των δύο αυτών μη επεμβατικών θεραπειών, μπορούμε να διατηρήσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χαρίζοντας στο πρόσωπό μας εντυπωσιακή λάμψη και σύσφιξη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.perfect-blue.com

ΚΟΛΩΝΑΚΙ | ΒΟΥΛΑ +302108958612

ΚΥΠΡΟΣ+35796444870

Dr. John Tsagaris

(Hons) BSc Traditional Chinese Medicine (TCM) &Human Bioscience.

ATCM.( Assosiation Of Traditional Chinese Medicine)

Cert Aesthetic Dermat.postgrad.Dip.Sh

S.A.M.N.A.S (Non -ablative Surgery Society)

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.