Είδες τη συνεργασία της Acqua Di Parma με τον οίκο Emilio Pucci;

Μια συλλογή που υμνεί το χαρούμενο πνεύμα δύο ιστορικών ιταλικών Οίκων, οι οποίοι συνεργάζονται για να υποστηρίζουν το Save the Children “Rewrite the Future” project

Σε μια χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές μας, δύο ιταλικοί Οίκοι φωτίζουν τη γιορτινή σεζόν με μια νέα συλλογή που υμνεί τη ζωή, την αγάπη και τη χαρά. Με τις κοινές αξίες της παραδοσιακής αριστοτεχνίας να τους ενώνουν, το γιορτινό πνεύμα και το πάθος για ομορφιά, η Acqua di Parma και ο Emilio Pucci συνεργάζονται για να υποστηρίξουν την εκστρατεία Rewrite the Future του διεθνούς οργανισμού Save the Children, ο οποίος εδώ και 100 χρόνια δραστηριοποιείται για να σώσει παιδιά σε κίνδυνο και να εξασφαλίσει το μέλλον τους, απέναντι σε δύσκολες κοινωνικές συνθήκες και έλλειψη εκπαιδευτικών υποδομών.

Μια χειρονομία αγάπης που υποστηρίζει τη νέα γενιά, αλλά και τις μελλοντικές, τις οποίες η Acqua di Parma κοιτάζει με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας πως ο πολιτισμός και η εκπαίδευση είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουν το μέλλον μας.

Ο Emilio Pucci είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο συνδυασμό ιδιαίτερων μοτίβων με τη χαρά του χρώματος. Ο ιδρυτής της εταιρείας δημιούργησε ένα πλούσιο σύμπαν από prints και ένα ξεχωριστό στυλ, για το οποίο κέρδισε επάξια τον τίτλο του «πρίγκιπα των prints». Αυτή η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες εκφράζει την τέλεια αρμονία ανάμεσα στο χαρούμενο στυλ του Emilio Pucci και τη λάμψη της Acqua di Parma.

To print Votrici, εμπνευσμένο από το αρχείο του Emilio Pucci, παρουσιάζεται στο χαρακτηριστικό κίτρινο της Parma για τη συλλογή Holiday Season, και επανερμηνεύεται σε μια αρμονική κίνηση φωτός και χρώματος. Είναι ένας στροβιλισμός θετικής ενέργειας και χαράς της ζωής, που μας ταξιδεύει στο σύμπαν της ιταλικής ομορφιάς – από τη σοφιστικέ αστική αρχιτεκτονική στους εκπληκτικούς λουλουδάτους κήπους και την ακτή της Μεσογείου, φέρνοντας στο πέρασμά του μια αίσθηση ελευθερίας και αυτοπεποίθησης.

«Σε μια ιστορική περίοδο με μεγάλες δυσκολίες, οι νέοι βρίσκονται μπροστά σε πρωτοφανείς καταστάσεις όσον αφορά στο σχολείο και την εκπαίδευση. Ενισχύοντας την εκστρατεία Rewrite the Future του οργανισμού Save the Children, στοχεύουμε να προσφέρουμε εποικοδομητική υποστήριξη στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και στους νέους, δουλεύοντας για την εξασφάλιση του δικαιώματός τους στην ποιοτική εκπαίδευση. Η προσήλωση στην εκπαίδευση είναι κομμάτι του DNA μας. Ανέκαθεν δείχναμε τη μεγαλύτερη αφοσίωση στο να μεταφέρουμε το know-how της παραδοσιακής αριστοτεχνίας στις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό και γνωρίζουμε τον θεμελιώδη ρόλο που παίζει η εκπαίδευση στη διαφύλαξη όλων εκείνων των πραγμάτων που αγαπάμε στη χώρα μας. Η Holiday Season, που δημιουργήσαμε με περηφάνια μαζί με τον Emilio Pucci, είναι ένα σύμβολο αυτής της δέσμευσής μας, ένα δώρο στη νέα, αλλά και τις μελλοντικές γενιές, καθώς και ένα μήνυμα θετικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης», λέει η Laura Burdese, Πρόεδρος και CEO της Acqua di Parma.

«Το project της Holiday Season πυροδότησε τον ενθουσιασμό μας από την αρχή. Είναι μια τεράστια συναισθηματική εμπειρία να κάνεις αυτό το ταξίδι αλληλεγγύης με την Acqua di Parma για να προωθήσεις τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία Save the Children Rewrite the Future. Το print Vortici, το οποίο επανερμηνεύσαμε αποκλειστικά για αυτή τη συνεργασία, εκφράζει ιδανικά το χαρούμενο πνεύμα της εταιρείας μας και την αγάπη για ομορφιά, την οποία μοιραζόμαστε απόλυτα με την Acqua di Parma», δηλώνει ο Οίκος Emilio Pucci. Η συλλογή Emilio Pucci x Acqua di Parma εκφράζει την ιταλική καρδιά των δύο εταιρειών, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη χαρά τού να προσφέρεις, και φέρνει ένα καινούριο νόημα στην περίοδο των γιορτών, επανερμηνεύοντας το concept των δώρων ως μια «προσφορά αλληλεγγύης».

«Εκτιμούμε βαθιά τη χειρονομία αλληλεγγύης από τη νέα συλλογή Emilio Pucci x Acqua di Parma Holiday Season και τη στήριξη που προσφέρει στην εκστρατεία μας Rewrite the Future. Η γενναιοδωρία των δύο εταιρειών είναι ένα θετικό σημάδι που ενθαρρύνει τη δέσμευσή μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να προσφέρουμε στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, την ευκαιρία να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες τους και να νιώσουν ελεύθεροι να χτίσουν το μέλλον τους», δηλώνει το Save the Children.

Η νέα συλλογή Holiday Season ζωντανεύει μέσα από την καμπάνια που υπογράφει ο Virgilio Villoresi, ένας νέος αλλά ήδη εδραιωμένος Ιταλός σκηνοθέτης με μια ντελικάτη, ποιητική ευαισθησία. Ο Villoresi αυτοπροσδιορίζεται ως ένας αριστοτέχνης των ονείρων και με αυτή την ιδιότητά του, δημιούργησε ένα σύγχρονο παραμύθι. Πρωταγωνιστής αυτού του stop motion video είναι ένα δυναμικό στροβίλισμα χρωμάτων που ταξιδεύει από τη μια άκρη της Ιταλίας στην άλλη, μια σκοτεινή, έναστρη νύχτα, φέρνοντας φως και χαρά σε καλλιτεχνικά μνημεία, μαγικούς κήπους και φυσικά τοπία που βρίσκονται στο δρόμο του. Στην επιστροφή του, ο ουρανός έχει μεταμορφωθεί και όλος ο κόσμος τυλίγεται στη μαγεία αυτής της νύχτας, που λάμπει πιο πολύ από όλες.

Ακριβώς όπως στο βίντεο της καμπάνιας, το print Vortici εμφανίζεται σε όλη τη συλλογή και προσγειώνεται φέρνοντας φως στα χαρακτηριστικά hatboxes και τις συσκευασίες της Acqua di Parma, τα οποία «αγκαλιάζει».

Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτα δυναμικό. Αναγνωρίζουμε την ίδια αριστοτεχνία και μοντέρνα ευαισθησία με την οποία ο Emilio Pucci τάραξε τα νερά της σύγχρονης μόδας, βάζοντας τα μοτίβα του στα ρούχα και προσαρμόζοντάς τα σε κάθε ένα μοντέλο, δημιουργώντας κομμάτια που είναι πάντα μοναδικά. Όπως με όλα τα prints του οίκου, η υπογραφή Emilio είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδίου.

Colonias

Ένας στροβιλισμός λάμψης πολιορκεί τον κόσμο των Colonias της Acqua di Parma, ιδανικό δώρο για όλους όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος. Μια ολοκληρωμένη συλλογή από hatboxes υπέροχα διακοσμημένα από τον Emilio Pucci. Το Colonia set περιλαμβάνει τo Eau de Cologne 100ml, το Bath and Shower Gel 75ml και το Deodorant Spray 50ml. Για τα υπόλοιπα κουτιά, το Eau de Cologne 100ml συνοδεύεται από το Deodorant Spray 50ml και το Shampoo & Shower Gel 75ml. Αλλάξαμε τα χρώματα στις ετικέτες και έτσι τώρα στο Colonia είναι λευκή, στο Colonia Futura είναι στο πράσινο του φασκόμηλου και στο Colonia Essenza είναι μαύρη.

Colonia. Φρέσκο, λαμπερό, με πρωταγωνιστές τα εσπεριδοειδή, αυτό το iconic άρωμα του οίκου είναι η πεμπτουσία του ιταλικού στυλ.

θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 142,00€

Colonia Essenza. Κομψό και σοφιστικέ, απέριττο σε χαρακτήρα, με μια αναπάντεχα εκρηκτική και ζωηρή ξυλώδη νότα.

θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 142,00€

Colonia Futura. Ανάμεσα στην παράδοση και το μέλλον, μια επανερμηνεία του Colonia, με τη γεμάτη ευωδιά του φασκόμηλου και τη φρεσκάδα της λεβάντας.

θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 142,00€

Le Nobili

Το print Vortici περνάει από τους πιο εκπληκτικούς κήπους της Ιταλίας και προσγειώνεται στα δύο hatboxes που είναι αφιερωμένα στο Magnolia Nobile και το Rosa Nobile. Τα σετ περιλαμβάνουν το Eau de Parfum 100ml, Body Cream και Bath and Shower Gel 75ml. Μια χρυσή ετικέτα στολίζει ένα δώρο που υμνεί τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, με το αγαπημένο της άρωμα.

Magnolia Nobile. Πολύτιμο και μοντέρνο, κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη γυναίκα που έλκει τα βλέμματα των γύρω της με τη δύναμη της προσωπικότητάς της. Φυσική και ταυτόχρονα χαρισματική, όπως το άνθος της μανόλιας.

Θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 182,00€

Rosa Nobile. Φρέσκο και ακτινοβόλο, απελευθερώνει στο έπακρο τα συναισθήματα. Ένα ακραία σαγηνευτικό άρωμα, με πρωταγωνιστή το πιο αγαπημένο λουλούδι των γυναικών.

Θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 182,00€

Blu Mediterraneo

Το Vortici ταξιδεύει στην ακτογραμμή της Μεσογείου και προσγειώνεται στα τρία κουτιά του Arancia di Capri, Mirto di Panarea και Fico d’Amalfi. Τέλειο ως δώρο της ζωντάνιας της ιταλικής Μεσογείου, ένας Κήπος της Εδέμ που ξεχειλίζει από αρώματα και χρώματα. Κάθε σετ περιλαμβάνει Eau de Toilette 75ml, Shower Gel 40ml και Body Lotion 50ml. Πρακτικά, εύχρηστα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας τη λάμψη των αξέχαστων σκηνικών της Μεσογείου, όπου κι αν πάτε.

Arancia di Capri. Λαμπερό και χαλαρωτικό, ξετυλίγει νότες πορτοκαλιού, μανταρινιού και λεμονιού, δηλαδή των εσπεριδοειδών που αποτελούν σύμβολο αυτού του νησιού της Μεσογείου.

Θα το βρεις στα atticabeauty.gr, 102,00€

Mirto di Panarea. Έντονα αναζωογονητικό, συνδυάζει μυρτιά και βασιλικό με τις αρωματικές νότες της τυπικής μεσογειακής βλάστησης και την ευωδιά της θαλασσινής αύρας.

Θα το βρεις στα atticabeauty.gr, 102,00€

Fico di Amalfi. Περγαμόντο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ θριαμβεύουν καθώς συνδυάζονται με νότες από νέκταρ σύκων, σε μια ακαταμάχητη και αναπάντεχη αρμονία.

 

Θα το βρεις στα atticabeauty.gr, 102,00€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed