Έχεις μάθει για το νέο άρωμα της Byredo;

H Byredo παρουσιάζει το νέο άρωμα Lil Fleur και μας συμπαρασύρει σε έναν ορμητικό κόσμο νεανικών συναισθημάτων.

«Έχω την αίσθηση ότι το άρωμα, συχνά προσπαθεί να συλλάβει μια ιδέα ή ένα συναίσθημα.Το Lil Fleur επιχειρεί να αιχμαλωτίσει μια σύνθετη προσωπικότητα, κάποια που όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε. Σαν αδελφός προς αδελφή και σαν πατέρας προς κόρη, για μένα δεν υπάρχει πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία από την προσωπικότητα ενός νεανικού πνεύματος» – Ben Gorham, Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Ιδρυτής της Byredo.

Αγόρασε το άρωμα εδώ

Όπως συμβαίνει συχνά με τα αρώματα της Byredo, έτσι και στο Lil Fleur υπάρχει ένα είδος συναισθησίας. Εμπνευσμένο από τον έντονο, ορμητικό κόσμο των νεανικών συναισθημάτων, χαρούμενων αλλά και θλιμμένων, το άρωμα του Lil Fleur είναι τελικά μια ερμηνεία υπόσχεσης και δυναμικής, τόλμης και ειλικρίνειας. Το ερώτημα ήταν πώς αυτός ο κόσμος του εφηβικού πνεύματος θα μπορούσε να αποδοθεί ξανά, από την Byredo, αυτή τη φορά όμως οπτικά;

Οι επί χρόνια συνεργάτες στο τμήμα δημιουργικού σχεδιασμού Craig McDean είχε  σαν αποστολή να παρουσιάσει τον κόσμο του Lil Fleur, πλήρως ανεπτυγμένο, με ένα καστ αληθινών χαρακτήρων, ως μια ζωντανή και πολύπλευρη ενσάρκωση του εφηβικού πνεύματος.

Αγόρασε το άρωμα εδώ

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed