Έχεις ανακαλύψει τη νέα κρέμα ματιών της Darphin;

Φωτίζει άμεσα στους μαύρους κύκλους και χαρίζει νεανικό βλέμμα

Η νέα Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream της Darphin χαρίζει νεανικό βλέμμα στη στιγμή φωτίζοντας άμεσα τους μαύρους κύκλους. Απολαύστε άμεση φωτεινότητα και απαλότητα γύρω από μάτια. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ελαχιστοποιούνται, ενώ παράλληλα οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.

Η συγκεκριμένη απαλή και πλούσια κρέμα ματιών βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από τις χιλιάδες μυϊκές κινήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά γύρω από τα μάτια, προσφέροντας φωτεινή και νεανική εμφάνιση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Απολαύστε άμεση φωτεινότητα και απαλότητα γύρω από μάτια. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ελαχιστοποιούνται, ενώ παράλληλα οι μαύροι κύκλοι.

Τα βασικά συστατικά της Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream είναι το καρπούζι, το αβοκάντο και το ευεργετικό shea butter που διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.

Θα τη βρεις στα φαρμακεία.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.