Δούκισσα Νομικού: Η αλλαγή στο ξανθό της

Επέστρεψε σε γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί ένα αγαπημένο μας hair icon, ειδικά μετά την πρώτη εγκυμοσύνη που άφησε τα μαλλιά της ακόμα πιο μακριά και έδειχναν πιο υγιή, καθώς το styling της προηγούμενης -επαγγελματικής- καθημερινότητάς έλειπε.

Τώρα είδαμε στο instagram account της ότι επέλεξε να κάνει μια αλλαγή με αφορμή τη νέα σεζόν. Τα τελευταία χρόνια το χρώμα των μαλλιών της Δούκισσας είχε αναλάβει ο Νικόλας Βιλλιώτης δίνοντας πιο σκούρους τόνους τόσο στη ρίζα, θέλοντας να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα, όσο και σε ανταύγειες. Επέλεγε πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού και έπαιζε με διαφορετικά «ξανθά» στα μαλλιά της.

Η Δούκισσα, όμως, αποφάσισε να επιστρέψει σε μια γνώριμη εικόνα της αλλά και σε έναν άνθρωπο που αγαπάει και εμπιστευόταν για χρόνια. Αυτός είναι ο Πάνος Καλλίτσης και η απόχρωση είναι το εκτυφλωτικό ξανθό.

Δεν μπορούμε να καταλήξουμε τι μας αρέσει περισσότερο αλλά μπορούμε σίγουρα να πούμε πως οι αλλαγές είναι πάντα refreshing και στηρίζουμε αυτή την επιλογή της Δούκισσας Νομικού, είτε διαρκέσει στο χρόνο είτε όχι.

Δες εικόνες που μοιράστηκε η ίδια μέσα από τα προσωπικά της social media:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed