Δώσε όνομα στο BYREDO άρωμα και κάνε ένα ξεχωριστό δώρο

Η Byredo γιορτάζει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2020 με το limited Unamed

Για να γιορτάσει αυτή τη χρονιά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ben Grorham αποφάσισε να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση αυτό το «ανώνυμο» άρωμα που μας αφήνει ελεύθερους να κάνουμε τους δικούς μας συσχετισμούς, χωρίς σημασιολογικούς περιορισμούς.

Κρυμμένο μέσα στο λευκό κουτί, ένα σετ γραμμάτων, τυπωμένων με τα μοναδικά τυπογραφικά στοιχεία της Byredo, προσφέρει αμέτρητες εναλλακτικές για το ιδανικό όνομα αυτού του αρώματος.

Φέτος, εκτός από τα μαύρα γράμματα, έχουν συμπεριληφθεί νέα ποπ χρώματα για εξατομίκευση: Φωσφόριζέ μπλε, πράσινο και ροζ. Τα αρχικά, ένα μικρό όνομα, ένας ονειρικός προορισμός, ένας τυχερός αριθμός, μια ξεχωριστή στιγμή, μια ώρα της μέρας ή της νύχτας, ένα έμβλημα. Αμέτρητοι ποιητικοί τρόποι να σημαδέψετε την οσφρητική σας παρουσία και να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την ανεμελιά σας.

Με νότες κορυφής από τζιν και ροζ πιπέρι, ίριδα και βιολέτα στις καρδιάς και σαν νότες βάσης βρύα δέντρου και βάλσαμο βλάτης, η limited edition σειρά της Byredo, Unamed είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο attica Golden Hall, στο attica City Link και στο atticabeauty.gr

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed