Δοκιμάσαμε την κρέμα ματιών της Kiehl’s με αβοκάντο

Super like!

Το Creamy Eye Treatment with Avocado της Kiehl’s, μια πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, κυκλοφόρησε το 2002 και γρήγορα ανέβηκε στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας beauty products της Kiehl’s!

Όντας οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη, είναι μια σύνθεση που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως, χάρη στα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρει μέσω της συμπυκνωμένης υφής της που προσφέρει ενυδάτωση από το πρώτο λεπτό.

Για να προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, οι χημικοί της Kiehl’s προτιμούν τα προϊόντα σε μορφή κρέμας. Οι κρέμες είναι ημιστερεά γαλακτώματα –ένα μείγμα ελαίων και νερού. Οι συνθέσεις με υφή γαλακτώματος έχουν δύο μορφές: το πιο κλασσικό έλαιο σε νερό και το λιγότερο σύνηθες νερό σε έλαιο.

«Η επιστημονική μας ομάδα επέλεξε ένα σκεύασμα σε μορφή νερού σε έλαιο για το Creamy Eye Treatment με Αβοκάντο της Kiehl’s, καθώς αυτού του είδους η σύνθεση έχει μεγαλύτερη διάρκεια και πιο πλούσια υφή, αφήνοντας εξαιρετικά ενυδατική αίσθηση στην επιδερμίδα κατά την εφαρμογή» δήλωσε ο Δρ. Geoffrey Genesky, Επικεφαλής Χημικός στα Εργαστήρια Έρευνας και Καινοτομίας της Kiehl’s.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

Με τη βοήθεια αυτής της σύνθεσης, οι χημικοί της Kiehl’s κατάφεραν να αναπτύξουν ένα μοναδικό, διπλό σύστημα ενυδάτωσης που ενυδατώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τόσο άμεσα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας.