Το επαναστατικό προϊόν  Kalo™ για μετά την αποτρίχωση μπορεί να γίνει τώρα δικό σου! Απαλό δέρμα και αισθητή μείωση της τριχοφυΐας αλλά η γέννηση της καινούργιας τρίχας είναι μερικά από τα αποτελέσματα που θα δεις μετά από μερικές συχνές χρήσης.

Το Kalo™ Post Epilating Spray της NISIM είναι ένα φυτικό υγρό σε σπρέι που χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την αποτρίχωση από την ρίζα και  μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κάθε μέρος του σώματός σου που κάνεις αποτρίχωση όπως χέρια, μπικίνι, μασχάλες, πόδια, πλάτη και στήθος ενώ είναι ιδανικό για γυναίκες και άνδρες!

Οι οδηγίες χρήσης του είναι απλές και στο λέω εμπειρικά! Το θέμα είναι να είσαι τυπική και μετά από κάθε αποτρίχωση -με οποιονδήποτε τρόπο- να το χρησιμοποιείς. Συνήθως κάνω αποτρίχωση με κερί και σε αυτή την περίπτωση αφού τοποθετήσω λίγο λάδι μετά την αποτρίχωση, για να αφαιρέσω τυχόν υπολείμματα κεριού, τοποθετώ το Kalo™ στα σημεία που έχω αποτριχώσει. Επαναλαμβάνω για τις 3 επόμενες ημέρες μετά το καθημερινό μου μπάνιο και είμαι all set! Είναι περίπου 2 μήνες που το χρησιμοποιώ και τα αποτελέσματα είναι κιόλας ορατά. Η νέα τρίχα είναι εξασθενημένη και σε κάθε αποτρίχωση βγαίνει όλο και πιο εύκολα ενώ το δέρμα μου παραμένει απαλό.

Μπες στον διαγωνισμό με ένα κλικ εδώ.