Τα χρώματα που θα βάλουμε στο μακιγιάζ μας μετά την καραντίνα

Οι μέρες είναι δύσκολες και θέλουν πειθαρχία αλλά εμείς κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον και σκεφτόμαστε όσα θα κάνουμε όταν η απειλή του κορονοϊού τελειώσει.

Ο οίκος Bobbi Brown, λοιπόν, συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα Morag Myerscough που ζει στο Λονδίνο, για τη δημιουργία μιας σειράς περιορισμένης κυκλοφορίας, τόσο έντονης και εκφραστικής όσο και τα σχέδιά της. Αποτυπώνοντας τη χαρακτηριστική της ζωντάνια και τη χαρούμενη διάθεσή της σε αυτή τη συνεργασία, κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής είναι διακοσμημένο με τα χαρακτηριστικά γεωμετρικά μοτίβα της σχεδιάστριας.

Η συλλογή περιλαμβάνει ζωηρές συσκευασίες περιορισμένης κυκλοφορίας που απεικονίζουν ξεχωριστά σχέδια της Morag Myerscough, αποκλειστικά σχεδιασμένα για την Bobbi Brown.

Eye Shadow Palette: 9 έντονες σκιές σε μια ποικιλία από ματ, μεταλλικά και λαμπερά φινιρίσματα

Highlighting Powder: μια χρυσή-ροζέ πινελιά από τρεις κολακευτικές αποχρώσεις highlighter για μια φρέσκια λάμψη στο πρόσωπο

Crushed Lip Color: Δύο ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα για ένα ανεπιτήδευτο και φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη

Η βραβευμένη multi-media καλλιτέχνης ενσωματώνει τα φωτεινά χρώματα, τα έντονα γραφικά και τις χαρούμενες λέξεις σε σχέδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα και μεταμορφώνουν χώρους urban αισθητικής ανά τον κόσμο. Είναι δημιουργός εκλεκτικών έργων, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής ενός βαγονιού τρένου σε καφέ, της αναδόμησης ενός παιδιατρικού νοσοκομείου και της δημιουργίας δυναμικών χώρων μέσα σε πάρκα ψυχαγωγίας. Η δουλειά της, προσαρμοσμένη κάθε φορά ανάλογα με το χώρο και το κοινό, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας, να πυροδοτεί μια συζήτηση, και το σημαντικότερο, να προκαλεί χαμόγελα.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed