Το brand Grown Alchemist φέρνει τη νέα εποχή στην περιποίηση

Μας συστήνει την ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς με τη δύναμη της φύσης

Grown Alchemist ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων. Ξεκινώντας από την Αυστραλία, το brand έχει δημιουργηθεί με σκοπό την επαναφορά και την αποκατάσταση της υγείας της επιδερμίδας μέσα από εξαιρετικά προηγμένα βιοσυμβατά προϊόντα ομορφιάς, με κύριο χαρακτηριστικό τα ενεργά φυσικά συστατικά. Πίσω από το ήθος και τη φιλοσοφία του brand υπάρχει η δημιουργία φυσικών προϊόντων που είναι πιστοποιημένα clean, οργανικά, φιλικά προς το περιβάλλον και δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Ανακάλυψε εδώ όλα τα προιόντα Grown Alchemist

To brand Grown Alchemist δημιουργεί συνθέσεις προϊόντων περιποίησης, που υπηρετούν τους καταναλωτές τoυ λειτουργικά αλλά ΚΑΙ ηθικά, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και μια πολυτελή εμπειρία.

Ανακάλυψε εδώ όλα τα προιόντα Grown Alchemist

Σήμερα, τα προϊόντα ομορφιάς του Grown Alchemist αναγνωρίζονται ως η πρώτη φυτική, αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία κατά της γήρανσης. Μέσω μιας ολιστικής επιστημονικής προσέγγισης, οι επιστήμονες του Grown Alchemist, εντοπίζουν τους μηχανισμούς που ρυθμίζουν τη διαδικασία γήρανσης του σώματος και του δέρματος και αναζητούν τέλειες συνθέσεις, οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν το δέρμα  βελτιώνοντας την υγεία των κυττάρων.

Με βασικούς άξονες Cleanse, Detox, Activate τα προϊόντα τουGrown Alchemist πλούσια σε καινοτόμα και αποτελεσματικά συστατικά προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία στις κατηγορίες του skincare,  του bodycare,  αλλά και της περιποίησης μαλλιών.

Ανακάλυψε εδώ όλα τα προιόντα Grown Alchemist

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed