Η Bioten έχει τα προϊόντα-συμμάχους για το φετινό καλοκαίρι

Οι κρέμες σώματος που θα σου δώσουν τη χαμένη ενυδάτωση μετά τον ήλιο

Ζούμε αναμφίβολα σε μια μοναδικής ομορφιάς χώρα του Νότου κι αυτό μας δίνει τη χαρά και την ευκολία του να απολαμβάνουμε τη θάλασσα και τον ήλιο διαρκώς. Ταυτόχρονα, όμως, μας δημιουργεί την ευθύνη για αυξημένη φροντίδα της επιδερμίδας μας, καθώς οι ανάγκες της πολλαπλασιάζονται, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την έκθεση στον ήλιο να είναι εντονότερη.

Η καλή μας ενέργεια αναμφίβολα μας κάνει να ακτινοβολούμε, είναι απαραίτητο ωστόσο να δώσουμε στην επιδερμίδα μας ένα boost ενυδάτωσης και λάμψης που διαρκεί: οι σειρές bioten body lotions & creams είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε! Χάρη στο bioten το μόνο που μένει να φροντίσουμε είναι να πίνουμε πολύ νερό και να καταναλώνουμε καθημερινά φρέσκα φρούτα!

Η σειρά bioten body lotions προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Η μοναδική φόρμουλα των προϊόντων της αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ, όπως όλα τα προϊόντα της bioten, είναι paraben, paraffin και colorants free (0%). Τα bioten body lotions έχουν σαγηνευτικές υφές και διατίθενται σε έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν.

Βρες την σειρά περιποίησης BIOTEN που σου ταιριάζει εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed