Το beauty brand του Harry Styles

Είναι genderless, πολύ φρέσκο και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες

Gender fluid, fashionable, super cool και άκρως αγαπητός στο γυναικείο κοινό  ο Harry Styles, ο οποίος αποτελεί το τέλειο κράμα συνδυασμού ενός νεαρού Mick Jagger και Freddie Mercury ενώ σε κάθε του δημόσια εμφάνιση αποδεικνύει πως τα φτερά, οι φούστες και τα βαμμένα νύχια μπορούν να αποτελούν μέρος της εικόνας ενός dream boy.

Η gender-neutral τάση, τα genderless προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου έρχονται να επιβεβαιώσουν την πρόβλεψη ότι το μέλλον είναι ανδρόγυνο ή έστω λιγότερο καθορισμένο από το φύλο. Αυτήν ακριβώς την αλλαγή στη βιομηχανία της ομορφιάς πρεσβεύει και ο Harry Styles με το νέο beauty brand του, Pleasing.

Η ιστοσελίδα, όσο και το Instagram account του brand λανσαρίστηκαν στη σιωπή, με το account του Pleasing να μετρά ήδη 444.000 followers. Ο genderless χαρακτήρας και το inclusivity φαίνεται πως αποτελούν βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του brand, με τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας να είναι τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες, διαφορετικών εθνικοτήτων.  Σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες, η συλλογή θα περιλαμβάνει βερνίκια νυχιών, nail stickers, έναν ορό για το πρόσωπο και gel για την περιποίηση των ματιών. Όλα τα προϊόντα λέγεται ότι θα παράγονται ακολουθώντας ηθικές πρακτικές, που σέβονται τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσο και το περιβάλλον.

Οι αποστολές των προϊόντων που είναι διαθέσιμα για pre-order θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται πως θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νεοσύστατο brand.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed