Με άρωμα Τοσκάνης

Το άρωμα της σειράς Blu Mediterraneo που φέρνει μαζί του υπέροχες εικόνες

Η Acqua di Parma μάς υπενθυμίζει ένα άρωμα από τη διαχρονική σειρά Blu Mediterraneo, τόσο αναζωογονητικό, όσο κι ένας περίπατος στους λόφους της Τοσκάνης, ανάμεσα στα κυπαρίσσια.

Το άρωμα Acqua Di Parma εμπνέεται από τα χαρακτηριστικά αυτά στοιχεία που μπορεί κανείς να εντοπίσει περπατώντας στα μονοπάτια του φυσικού πλούτου της Τοσκάνης. Χαρίζει ένα αίσθημα αναγέννησης και ενέργειας, είναι μια επανερμηνεία του κλασικού φουζέρ με μια σύγχρονη αλλά και τυπικά Ιταλική πινελιά.

Μια ζωηράδα που μας εισάγει σε μια πράσινη αρωματική καρδιά από φασκόμηλο και λεβάντα, ενώ οι ξυλώδεις βαλσαμικές νότες βάσης κυπαρισσιού και πεύκου ανακαλούν στη μνήμη τη σιωπή της φύσης και ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας.

Το άρωμα διατίθεται σε μέγεθος 150ml καθώς και στις εύχρηστες εκδόσεις των 75ml και 30ml που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν.

Βρες το Aqua Di Parma Cipresso Di Toscana Blu Mediterraneo εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.