Άννα Βίσση: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Έκοψε αφέλειες!

Η Άννα Βίσση είναι super ενεργή και συνεχίζει να πειραματίζεται με την εικόνα της. Αυτή τη φορά, σειρά είχαν τα μαλλιά της.

Ο αγαπημένος της κομμωτής και επί χρόνια συνεργάτης της μέχρι να φύγει στο εξωτερικό, Παναγιώτης Παπανδριανός, βρίσκεται στην Ελλάδα και η Άννα Βίσση αποφάσισε να συζητήσει μαζί του για μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Τον τελευταίο χρόνο την είχαμε δει με ένα αρκετά κοντό, σχεδόν χωρίς να ακουμπά τους ώμους, που της ταίριαζε πολύ τόσο στις φωτογραφίες όσο και live.

Τώρα, η Άννα επέλεξε να κάνει αφέλειες και να μοιραστεί το νέο με μια κακή φωτογραφία μέσα από τα social media. Είμαστε σίγουροι, ωστόσο, ότι live το αποτέλεσμα του νέου κουρέματος θα είναι πιο ωραίο απ’ότι στη φωτογραφία. Άλλωστε αυτό που την έκανε πάντα να ξεχωρίζει ήταν η ενέργεια και η αύρα της.

Ποιον αφορά η Άννα Βίσση;

Δέσποινα Βανδή: Την βράβευσαν ως «Άννα Βίσση»

Μαρίνα Βερνίκου: Τι φόρεσε η κουμπάρα στον γάμο

Chiara Ferragni & Fedez: Ο παραμυθένιος γάμος

Πώς θα πετύχεις το beauty look της Χριστίνας Μπόμπα

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.