Αυτό το hair tool αλλάζει τα δεδομένα!

Εύκαμπτες πλάκες για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά, ασύρματο και τρεις ρυθμίσεις ακριβείας

Σίγουρα το έχεις δει στο χέρι των μεγαλύτερων Hollywood hairstylists και όχι άδικα καθώς είναι ένα tool που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο χτένισμα των μαλλιών μας. Φυσικά εκτός από την ολοκαίνουργια τεχνολογία που διαθέτει και θα δούμε παρακάτω αναλυτικά, είναι ασύρματο πράγμα που σημαίνει, τέλος τα καλώδια, το έχεις παντού μαζί σου.

Το Corrale™ straightener γεννήθηκε χάρη στην ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της Dyson για έρευνα και πειραματισμό που οδηγούν στη δημιουργία μίας νέας καινοτομίας – μάλιστα, η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά. Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, το Corrale™ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 λεπτά, μια καινοτομία που επιτρέπει τη χρήση του κυριολεκτικά παντού.

Διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα 165°C, 185°C και 210°C που εξυπηρετούν αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών, το μήκος τους και τη φόρμα που θέλει να δώσει ο χρήστης. Όταν το ισιωτικό είναι σε λειτουργία, βλέπετε τα επίπεδα μπαταρίας, τη θερμοκρασία και το στάδιο φόρτισης. Προσφέρει μέχρι και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα, με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο. Επαναφορτίζεται πλήρως σε 70 λεπτά.

Θα το βρεις στα mediamarkt.gr, 549,00€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed