Αυτό είναι το τέλειο ανοιξιάτικο δώρο για το αγόρι σου

Κάνουμε δώρα μέσα στην καραντίνα για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας

Είναι συναρπαστικό, φρέσκο και αποπνέει έναν δυναμισμό! Το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors αποτελεί σίγουρα το τέλειο ανοιξιάτικο δώρο για το αγόρι σου.

Το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors Extreme Sky αιχμαλωτίζει την αίσθηση της ελευθερίας (αυτής που μας λείπει τώρα), την αδρεναλίνη που αισθάνεσαι αψηφώντας τη βαρύτητα, τον ενθουσιασμό του να κατακτάς νέα ύψη.

Το Michael Kors Extreme Sky ξυπνά τις αισθήσεις με το φρέσκο, ξυλώδες blend του, ανοίγοντας με ένα μοναδικό μείγμα από δροσερές νότες μπαχαρικών και περγαμόντου, στην καρδιά του αρώματος συναντά κανείς το λεγόμενο ozonic accord, καθηλωτικές νότες που θυμίζουν τον ψυχρό αέρα που συνοδεύει μια βροχερή μέρα. Στη βάση του αρώματος το vetiver αντηχεί την φρεσκάδα που ενισχύει τα αρωματικά επίπεδα του Extreme Sky.

Το ντεγκραντέ μπλε προς λευκό χρώμα στο γυάλινο μπουκάλι του Extreme Sky παραπέμπει στον γαλανό ουρανό. Το χρώμα του βαθαίνει στα άκρα θυμίζοντας τις διαβαθμίσεις του μπλε στον ορίζοντα.

Ανακάλυψε και εσύ το νέο Michael Kors Extreme Sky!

Αγόρασε το εδώ 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed