Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε όταν βάζουμε μάσκα μαλλιών

Τι πρέπει να προσέξεις και όσα πρέπει να αποφύγεις

Αν έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα σε μια καλή μάσκα μαλλιών και ακόμα δεν βλέπεις αποτέλεσμα, υπάρχει το μυστικό. Φυσικά το κάθε προϊόν απευθύνεται και σε διαφορετικό τύπο μαλλιών, ωστόσο εδώ θα μιλήσουμε γενικά για την μάσκα μαλλιών αλλά και ένα μικρό tip για να δεις καλύτερα αποτελέσματα.

Όταν λούζουμε τα μαλλιά μας, αν εφαρμόσουμε τη μάσκα περιποίησης απευθείας σε πολύ βρεγμένα μαλλιά, μπορεί να μην έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το haircare προϊόν μας. Μια μάσκα μαλλιών μπορεί να λειτουργήσει καλά μόνο όταν μπορεί να διεισδύσει στο στέλεχος της τρίχας. Τα μαλλιά που είναι ήδη πλήρως κορεσμένα με νερό θα απορροφήσουν λιγότερο προϊόν. Άρα;

Ποιο είναι λοιπόν το tip; Χρησιμοποίησε μια πετσέτα για να ταμπονάρεις και να πάρεις το πολύ νερό από τα μαλλιά σου και μετά εφάρμοσε την μάσκα. Θυμήσου να μην χτενίσεις τα μαλλιά σου βρεγμένα με βούρτσα. Αν είναι επιτακτική ανάγκη να τα ξεμπλέξεις, τότε κάν’το με μια χτένα με αραιά δόντια.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed