Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών του 2022

Η ονομασία του έχει κάτι από πολυτελές ύφασμα ενώ το πετυχαίνεις με συνδυασμό αποχρώσεων

Μπορεί το 2021 το χρώμα των μαλλιών που επικρατούσε να ήταν το καστανό, η νέα χρονιά όμως έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα! Το «expensive brunette», που λατρεύουν οι μελαχρινές και κυριαρχεί αυτή τη στιγμή τόσο στο red carpet όσο και στα social media έρχεται δεύτερο, χάρη στην νέα τάση απόχρωσης μαλλιών, το «cashmere blonde».

Πρόκειται ένα ανάλαφρο ξανθό χρώμα, το οποίο από τη πανδημία και μετά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Η συγκεκριμένη απόχρωση γίνεται με την ανάμειξη δροσερών και ζεστών ξανθών τόνων που δένουν αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντας το χρώμα του cashmere υφάσματος.

Η συγκεκριμένη απόχρωση διαφέρει από τα άλλα ξανθά, καθώς χαρίζει ένα ελαφρύ και εξαιρετικά μεταξένιο αποτέλεσμα. Η μίξη ψυχρών και ζεστών τόνοι χαρίζει ένα hair-look πολύ διαφορετικό από το αποτέλεσμα που έχει ένα balayage ή μια απλή βαφή.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed