Αυτή η λοσιόν τοποθετείται τοπικά και εξαφανίζει τα σπυράκια

Το holy grail των celebrities!

Είναι κυριολεκτικά το holy grail ΟΛΟΥ του Hollywood και όχι άδικα. Η Drying Lotion του Mario Badescu έχει μοναδική φόρμουλα και στοχεύει στην άμεση μείωση κάθε σπυριού στο πρόσωπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για mario badescu drying lotion celebrities

Οι celebrities & influencers ανάμεσα τους η Kylie Jenner, Lilie Hart, Emma Watson, Bella Hadid, Desi Perkins και πολλές ακόμα στη λίστα, το αγαπούν για την άμεση δράση του μόλις μέσα σε ένα βράδυ.

Τι είναι όμως η Drying Lotion; Είναι ένα μείγμα από σαλικυλικό οξύ, θείο, καλαμίνη και καμφορά και συμβάλει στην ξήρανση των δερματικών ατελειών κατά τη διάρκεια του ύπνου ενώ σχεδιάστηκε για να δρα ως μια μικρή μάσκα αργίλου για την καταπολέμηση των δερματικών ατελειών.

Η σωστή χρήση του ξεκινάει με το να μην ανακινείς το μπουκαλάκι αλλά να βυθίζεις μια μπατονέτα στο ίζημα και να το απλώνεις πάνω στις ατέλειες μεμονωμένα. Άφησε το όλο το βράδυ και το πρωί ξέπλυνε καλά. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις την διαφορά.

Σχετική εικόνα

Βρες το εδώ 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.