8 αντρικά κουρέματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Δίνουν το παράδειγμα οι Jake Gyllenhaal, David Beckham, Pharrell Williams και πολλοί άλλοι

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και σίγουρα σκέφτεσαι το νέο, διαφορετικό σου κούρεμα. Εμείς βρήκαμε ιδέες για να υιοθετήσετε στο κούρεμά σας ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας. Εύκολα και διαχρονικά hairstyles που θα ήταν ιδανικά για τη νέα σεζόν.

Δείτε παρακάτω τις 8 αγαπημένες μας επιλογές:

David Beckham
Όσον αφορά τα κοντά κουρέματα, αυτό θέλει μία μεγαλύτερη φροντίδα με συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σας, όμως αξίζει τον κόπο. Το θέμα είναι η διατήρηση του όγκου στην κορυφή του κεφαλιού.

Jake Gyllenhaal

Αυτό είναι ιδανικό κούρεμα για άντρες που δε θέλουν να δοκιμάσουν κάτι υπερβολικά κοντό όπως είναι το buzzcut ή το crewcut. Χρειάζεται όμως μία ιδιαίτερη περιποίηση οπότε καλύτερα να το αποφύγετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Άρα τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε!

Nikolaj Coster-Waldau
Εάν έχετε ίσια μαλλιά και δε τα θέλετε ιδιαίτερα κοντά, αυτό το κούρεμα είναι το ιδανικό για εσάς. Είναι τέλειο χωρίς να χρειάζεται να ασχολείστε ιδιαίτερα.

Orlando Bloom
Σε περίπτωση που θέλετε να μαλλιά σας να έχουν μία κίνηση αυτό είναι το ιδανικό για εσάς. Ωστόσο το μόνο που έχετε να κάνετε εάν έχετε ξηρές άκρες είναι με μία μικρή ποσότητα κρέμας ή λαδιού, να τρίψετε τις άκρες ώστε να ενυδατωθούν και να πάρουν την κίνηση που θέλετε.

Pharrell Williams
Για όσους τολμούν είναι ιδανική αυτή η ιδέα, καθώς δεν χρειάζεται ούτε περιποίηση, ούτε προϊόντα styling. Απλά πριν το δοκιμάσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό σχήμα κρανίου.

Ryan Gosling
Είναι ένα από τα ευκολότερα κουρέματα και μπορεί να το υιοθετήσει κάθε τύπος προσώπου και τρίχας, όμως δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας κάνει να μοιάζετε με τον Ryan Gosling.

Ryan Reynolds

Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό εάν το σχήμα του κεφαλιού είναι κάπως τετραγωνισμένο -παρόλο που ο καθένας μπορεί να το κάνει. Τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας θα πρέπει να μείνουν αρκετά πιο μακριά σε σχέση με το υπόλοιπο κεφάλι.

Steph Curry
Εάν έχετε σγουρά μαλλιά και γωνιακό πρόσωπο, το κοντό κούρεμα είναι το πιο βολικό και πρακτικό για εσάς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Editor

Αγαπώ την μόδα και το instagram. Τρελαίνομαι όταν αυτά τα δύο μπορώ να τα συνδυάσω! Μπορώ όλη μέρα να χαζεύω τα νέα trends καθώς και το feed εντυπωσιακών λογαριασμών που ανακαλύπτω.

No Comments Yet

Comments are closed