Οι 6 καλύτερες mascara της αγοράς

Καμπυλότητα, επιμήκυνση ή όγκος, στα Sephora θα βρεις επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Αποτελεί key item για κάθε make-up look, κάθε ώρα της ημέρας. Ο λόγος για την mascara.

Αν πιστεύεις πως η αναζήτηση του τέλειου προϊόντος είναι εύκολη, γελιέσαι. Αυτό γιατί η κάθε mascara δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Θέλεις όγκο, μήκος ή καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου; Μήπως ένας συνδυασμός είναι αυτό που ψάχνεις; Στις παραπάνω ερωτήσεις έχουμε απάντηση, για να σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη mascara για σένα.

Mascara για Kαμπυλότητα: Ίσιες βλεφαρίδες, που έχουν φορά προς τα κάτω και δεν πρέπει να συγχέονται με τις κοντές βλεφαρίδες. Μερικές φορές φαίνονται κοντές επειδή είναι άκαμπτες και κοιτούν προς τα κάτω. Η mascara για καμπυλότητα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει πιο εύκαμπτες.

Η φόρμουλα μπορεί να έχει προβιταμίνες, ίνες, θρεπτικά και ενισχυτικά ενεργά συστατικά ενώ το βουρτσάκι πρέπει να έχει καμπύλες για ομοιόμορφη καμπυλότητα. Πως εφαρμόζουμε; Περάστε το βουρτσάκι πάνω από τις βλεφαρίδες. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων που θα ενισχύσει τα αποτελέσματα της mascara δίνοντας ακόμα πιο έντονη καμπύλη.

Better Than Sex, θα την βρεις στο sephora.gr, 30,95€

Outrageous Curl, θα την βρεις στο sephora.gr, 16,99€

Mascara για επιμήκυνση: Ιδανική για κοντές βλεφαρίδες, η mascara επιμήκυνσης μας επιτρέπει να προσθέσουμε ορατά μερικά χιλιοστά στις βλεφαρίδες σας με μόλις ένα πέρασμα.

Η φόρμουλα της συνήθως έχει ίνες που επικάθονται στις βλεφαρίδες για να τις επιμηκύνουν.
Μπορεί να είναι εμπλουτισμένη σε κολλαγόνο ή και κερατίνη ενώ το  βουρτσάκι πρέπει να είναι λεπτό και μακρύ για να πιάνει κάθε βλεφαρίδα μία προς μία, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Μπορεί επίσης να έχει λαστιχένιες τρίχες που προσθέτουν όγκο. Επικεντρωθείτε στις άνω βλεφαρίδες με έμφαση ώστε να τις καλύψετε από τη ρίζα έως τις άκρες και κατά μήκος όλου του βλεφάρου.

Length And Lift, θα την βρεις στο sephora.gr, 34,34€

Smoky Stretch Lengthening & Defining, θα την βρεις στο sephora.gr, 29,95€

Mascara για όγκο: Ιδανική για λεπτές βλεφαρίδες, που σχεδόν δεν φαίνονται ή για αραιές βλεφαρίδες, που μοιάζουν σαν να υπάρχουν κενά ανάμεσα τους. Η mascara για όγκο χτίζει τις βλεφαρίδες με ίνες και τις κάνει πιο πυκνές. Η φόρμουλα της συνήθως περιέχει κερί ή πρόπολη για να καμπυλώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει. Μπορεί να είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνες, τζελ, λάδι ακόμα και φυσικά έλαια. Το βουρτσάκι της πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο και πυκνό να έχει πολλές τρίχες για να καλύπτει και να πυκνώνει καλά τις βλεφαρίδες ενώ επίσης μπορεί επίσης να έχει λαστιχένιες τρίχες που προσθέτουν μήκος. Περάστε το βουρτσάκι κατά μήκος των βλεφαρίδων για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το προϊόν.

Volume, Lift & Curl, θα την βρεις στο sephora.gr, 26,95€

Extreme Wide-Angle Extreme Volume, θα την βρεις στο sephora.gr, 32,74€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed