Τα 3 απαραίτητα βήματα καθημερινής περιποίησης

Έμαθες για το νέο Mineral 89 serum της Vichy;

Στις μέρες μας, η επιδερμίδα μας υφίσταται ολοένα και πιο δριμείες καθημερινές εξωτερικές και εσωτερικές επιθέσεις. Ο αυξανόμενος αστικός πληθυσμός εκτίθεται μαζικά στην υψηλή ρύπανση, τις απότομες κλιματικές αλλαγές, την έλλειψη ύπνου, τις ορμονικές μεταβολές, και το έντονο άγχος, Οι κρίσιμοι αυτοί παράγοντες συνθέτουν το εκθεσίωμα, και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιδερμίδα.

Το δέρμα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στις επιθέσεις του εκθεσιώματος. Όταν το δέρμα υφίσταται στρες, επηρεάζεται η ικανότητά του να αμύνεται, ο δερματικός φραγμός υποβαθμίζεται, πυροδοτείται ο μηχανισμός φλεγμονής και η ανοσία εξασθενεί. Αυτό οδηγεί σε βιολογικά συμπτώματα, όπως αυξημένη απώλεια νερού από το δέρμα, απελευθέρωση ελεύθερων ριζών, και ορατά σημάδια φλεγμονής. Μπορεί να παρουσιάσει ξηρότητα, κνησμό ή ερυθρότητα, το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ανοσία του δέρματος εξασθενεί και τα ορατά χαρακτηριστικά του υγιούς δέρματος υποχωρούν: το δέρμα αποκτά θαμπή, ανομοιόμορφη όψη και αρχίζουν να σχηματίζονται λεπτές γραμμές.

Τα προβιοτικά, που περιέχονται στο Νέο Mineral 89 serum της Vichy είναι μικροοργανισμοί που επηρεάζουν θετικά τη σύνθεση της μικροχλω- ρίδας, και η πρόσληψή τους μπορεί να συμβάλει στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εδώ και χρόνια, είναι γνωστό ότι τα προβιοτικά έχουν πιθανά οφέλη για τους ξενιστές τους και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής. Στην καρδιά αυτής της νέας μας καινοτομίας βρίκονται τα προβιοτικά –ένα από τα κορυφαία ενεργά συστατικά για το καταπονημένο δέρμα. Μετά από πάνω από 25 χρόνια εμπειρογνωμο-σύνης, 10 δημοσιεύσεις και 6 πατέντες, στα εργαστήρια Vichy ανέπτυξαν ένα αποκλειστικό ενεργό συστατικό: τα κλάσματα του δικού της προβιοτικού.

Συνδύασαν ουσιαστικά τα κλάσματα προβιοτικών με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση Ιαματικού Ηφαιστειακού Νερού Vichy, του πλουσιότερου Ιαματικού νερού σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός έχει δείξει σημαντική συνεργιστική αποτελεσματικότητα ενισχύοντας τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένου του επιδερμιδικού φραγμού.

Βήμα 1ο: Συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση, θα το βρεις στο atticadps.gr, 16,69€

Bήμα 2ο: Κρέμα καθημερινής φροντίδας διπλής διόρθωσης και 24ωρης ενυδάτωσης που αποτελεί ένα κορυφαίο προϊόν καθημερινής φροντίδας, ιδανικό για λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με τάση ακμής για τέλεια όψη και ρύθμιση του σμήγματος, θα την βρεις στο atticadps.gr, 13,06€

Βήμα 3ο: Η προστασία από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική και στο συγκεκριμένο λεπτόρρευστο αντηλιακό δρα κατά της φωτογήρανσης ενάντια σε ρυτίδες, Κηλίδες.
αλλά και κατά της ρύπανσης. Υποαλλεργικό και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Εμπλουτισμένο με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της VICHY, Κλάσματα προ βιοτικών, Πεπτίδια και Νιασιναμίδη θα το βρεις στο atticdps.gr, 14,62€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed